Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Kirotut lokit

Leppänen, Pete; Mela, Paula
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Kirotut lokit
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Mela, Paula (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523546684
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.9.2022
Hinta: 23,50 € (21,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö 2
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
Äänikirja, 2022
MP3
14,90 €

Superpörheetä! Rokki-Pupun ja Rolli-Pöllön bändi on singahtanut suoraan ekalta keikalta lämppäriksi maailmankuulun rockyhtyeen Kirottujen lokkien kiertueelle. Roudarioppipoika Raisu-Marsu ja blueslegenda Piano-Myyrä lähtevät Rokin ja Rollin huoltojoukoiksi, kun kaverukset suuntaavat lokkibussin vanavedessä kohti tuntematonta. Edessä on lukuisia keikkoja, satoja kilometrejä ja tuhatpäisiä yleisöjä. Maisemat vaihtuvat rokkibussin ikkunan takana Glitterikaupungin loisteesta Takametsän varjoisiin tienvarsiin. Mutta miksi vastoinkäymiset tuntuvat seuraavan Kirottuja lokkeja? Onko megasuositun lokkibändin yllä ihan oikea kirous ja voiko se tarttua?

Sulat pörheiksi ja korvat sojoon - edessä on kaikkien aikojen rokkimysteeriseikkailu, joka tihkuu herkullisia käänteitä ja riemastuttavia rokkiviittauksia!

Pete Leppänen tarttui kitaraan yläasteikäisenä. Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia oli kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Pete ammensi paperille 30 vuoden kokemuksensa musiikkimaailmasta ja loi Pöpelikkölän pienet rokkitähdet. Päivätyönsä hän tekee kirja-alalla, illat kuluvat edelleen kitaran varressa.

Paula Mela on järvenpääläinen kuvittaja, joka tunnetaan nostalgisista ja ilmeikkäistä kuvistaan lukuisissa lastenkirjoissa. Kuvitustöiden lisäksi hänen intohimonaan on keramiikka ja henkisyys.


Katso myös näitä tuotteta