Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Kirotut lokit

Leppänen, Pete; Mela, Paula
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Kirotut lokit
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Mela, Paula (Kuvittaja)
Peltola, Jukka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523546790
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 31.10.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Rokki-Pupu ja Rolli-Pöllö 2
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
Avainsanat: kaunokirjallsuus, lastenkirjallisuus, äänikirja, rock, jänikset, pöllöt
Kovakantinen kirja, 2022

23,50 €

Superpörheetä! Rokki-Pupun ja Rolli-Pöllön bändi on singahtanut suoraan ekalta keikalta lämppäriksi maailmankuulun rockyhtyeen Kirottujen lokkien kiertueelle. Roudarioppipoika Raisu-Marsu ja blueslegenda Piano-Myyrä lähtevät Rokin ja Rollin huoltojoukoiksi, kun kaverukset suuntaavat lokkibussin vanavedessä kohti tuntematonta. Edessä on lukuisia keikkoja, satoja kilometrejä ja tuhatpäisiä yleisöjä. Maisemat vaihtuvat rokkibussin ikkunan takana Glitterikaupungin loisteesta Takametsän varjoisiin tienvarsiin. Mutta miksi vastoinkäymiset tuntuvat seuraavan Kirottuja lokkeja? Onko megasuositun lokkibändin yllä ihan oikea kirous ja voiko se tarttua? Ja miten Sihi Sammakko liittyy tähän kaikkeen?

Sulat pörheiksi ja korvat sojoon - edessä on kaikkien aikojen rokkimysteeriseikkailu, joka tihkuu herkullisia käänteitä ja riemastuttavia rokkiviittauksia!

Pete Leppänen tarttui kitaraan yläasteikäisenä. Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia oli kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Pete ammensi paperille 30 vuoden kokemuksensa musiikkimaailmasta ja loi Pöpelikkölän pienet rokkitähdet. Päivätyönsä hän tekee kustannuspäällikkönä, illat kuluvat edelleen kitaran varressa.


Katso myös näitä tuotteta