Viidakosta kuuluu JUHUU…

Misslin, Sylvie; Piu, Amandine
Nimeke: Viidakosta kuuluu JUHUU…
Alkuteos: Que lest ce cri bizarre?
Tekijät: Misslin, Sylvie (Kirjoittaja)
Piu, Amandine (Kuvittaja)
Sirola, Rauna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522889652
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,40 € (16,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Que lest ce cri bizarre?
Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 36
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Kuvakirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Ikäsuositus: 3
Kun ystävykset Mirella ja Petja kuulevat viidakosta outoa kiljuvaa ääntä, heitä ei pidättele mikään. Äänen alkuperä on selvitettävä! Viidakon siimeksessä kuitenkin eksyy helposti, ja seikkailijat tarvitsevat lukijan apua löytääkseen etsimänsä. Matkan varrella ystävykset kohtaavat yhden jos toisenkin vastuksen, kuten repsottavan riippusillan, piraijajoen, varastelevan apinan, noidan - ja jopa laavaa syöksevän tulivuoren. Mutta selviääkö arvoituksellisen äänen salaisuus lopulta?

Henkeäsalpaavan jännittävä ja hauska kirja tempaa pienet lukijat mukaansa selvittämään viidakon mysteeriä. Lukijat saavat ratkaista, mihin suuntaan tarina jatkuu - ja niinpä lukukokemus voi olla uusi joka lukukerralla! Interaktiivisen kirjan reunassa olevat selkeät koodit auttavat suunnistamaan. Kirja soveltuu loistavasti saduttamiseen ja oman kerronnan innoittajaksi.

Sylvie Misslin (s. 1963) on Strasbourgissa asuva lastenkirjailija. Toimittuaan pitkään puheterapeuttina hän alkoi kirjoittaa lapsille kirjoja, jotka herättävät oivalluksia ja oppimista.
Amandine Piu (s. 1982) on Strasbourgissa asuva taiteilija, jonka raikkaissa kuvissa on runsaasti väriä ja huumoria sekä ripaus runollisuutta.


Katso myös näitä tuotteta