Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta

Leppänen, Pete
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö - Keikkakuumetta
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Peltola, Jukka (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523546974
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.4.2022
Hinta: 14,90 € (13,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Rokki-Pupu ja Rolli-Pöllö 1
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Äänikirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rock, jännittäminen, koulukiusaaminen, jänikset, pöllöt, koulut, diskot
Avainsanat: rock, jännittäminen, koulukiusaaminen, jänikset, pöllöt, koulut, diskot
Kovakantinen kirja, 2021

18,80 €

Rokki-Pupun vasen korva lerppuu, ja ilkeä Tero Orava nakkelee koulussa käpyjä niskaan. Onneksi on olemassa paras ystävä Rolli-Pöllö ja yhteinen rakkaus rockmusiikkiin!

Kun maailmankuulu yhtye Kirotut lokit saapuu keikalle Pöpelikkölän koulun diskoon, Rokki ja Rolli tarjoutuvat lämppäriksi. Kaveruksilla on viikko aikaa harjoitella keikkasetti kuntoon, miettiä esiintymisasut ja levittää keikkajulistetta ympäri Pöpelikkölää.

Pahaksi onneksi Rolli saa kurkkuunsa kaktuksen ja Rokin sikarilaatikkokitara tällin. Joku roikale töhrii keikkajulisteenkin. Kaiken keskellä on vielä selvittävä opettaja Herra Possusen höpötyshetkisistä. Miten keikan käy? Entä mitä Kirottujen lokkien kitaristi Spläsh sujauttaa Rokin käpälään? Onneksi Vanhan Pöllön ja Piano-Myyrän kullanarvoiset neuvot auttavat kaksikkoa matkalla unelmiin.

Täysiverinen rokkisatu kertoo vaikeuksien voittamisesta, musiikin riemusta, tekemisen vimmasta ja unelmien tavoittelemisesta. Herkullisten käänteiden lomasta rokkimutsit ja -faijat löytävät musiikkimaailman viittauksia ja kenties muistumia omasta nuoruudestaan.

Pete Leppänen tarttui kitaraan yläasteikäisenä. Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia oli kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Pete ammensi paperille 30 vuoden kokemuksensa musiikkimaailmasta ja loi Pöpelikkölän pienet rokkitähdet. Päivätyönsä hän tekee kustannuspäällikkönä, illat kuluvat edelleen kitaran varressa.


Katso myös näitä tuotteta