Matka yli aikojen

Pyysalo, Marketta; Teemu Juhani
Nimeke: Matka yli aikojen
Tekijät: Pyysalo, Marketta (Kirjoittaja)
Teemu Juhani (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523546752
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 27.4.2023
Hinta: 18,40 € (16,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
AIKA KUMMAA! Toivo on astunut asemalla väärään junaan. Juna ei menekään mummulaan, vaan kolistelee päistikkaa kohti vääränpäätä. Mutta onko vääriä junia edes olemassa? Alkaa huima, hupaisa ja filosofinen seikkailu, jossa Toivo huristelee ajassa taaksepäin.

Matkalla Toivo kohtaa Berliinin muurin rauniot, katkenneiden raiteiden aseman ja Pariisin hulluista hulluimman vuoden. Louis Lumière kadottaa silmälasinsa (mutta viikset ovat edelleen tallella), Jules Verne laittaa kattilan päähänsä, ja penkin alta löytyy aikavarkaan nenäliina. Jossakin taustalla vavahtelee hurja Krakatau. Mutta entä paluumatka? Voiko koskaan saapua sinne, mistä lähti?

Marketta Pyysalo on monipuolinen lastenkulttuurin vaikuttaja. Hän on kääntänyt kymmeniä lastenkirjoja, kirjoittanut lasten tietokirjoja ja kiitetyn aikuisten romaanin sekä toiminut kirja-arvostelijana ja toimittajana. Pyysalo asuu Pälkäneellä ja työskentelee kulttuurisuunnittelijana.

Teemu Juhani on kuvittaja, graafikko ja sarjakuvataiteilija. Hänen omaperäisellä, veikeällä tyylillä kuvittamiaan lastenkirjoja ja romaaneja on julkaistu niin Suomessa, Britanniassa, USA:ssa kuin Kiinassakin. Hän on kuvittanut useita oppikirjoja, muun muassa Kummaa-esiopetusmateriaalin (Lasten Keskus) taidokas kuvamaailma on hänen luomansa.


Katso myös näitä tuotteta