Kekseliäs karkulainen

Marttinen, Tittamari; Kerttula, Valpuri
Nimeke: Kekseliäs karkulainen
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Kerttula, Valpuri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523543584
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,60 € (11,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Empun eläinhotelli
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 79
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lemmikkieläimet, eläimet, eläinhoitolat
E-kirja, 2021
EPUB
12,90 €

Empun eläinhotellissa riittää puuhaa ja vauhtia. Uusiksi asukkaiksi saapuvat vikkelä terrieri Pyry ja ujo Uula-aasi. Hotellissa viihtyvät myös tutut karvaiset ja höyhenpeitteiset kaverit.

Vauhdikas Pyry on takuuvarmasti siellä, missä sattuu ja tapahtuu. Innokkaana se karkailee omille teilleen tuon tuosta. Empulla, Annalla ja Lennillä on kädet täynnä työtä, ja joukkio päätyy milloin kissojen taitokilpailuun, milloin sup-laudalle.

Arvoituksiakin on ratkottavana läjäpäin: Uulan kadonneet porkkanat, Pessin outo apeus, lähipuiston kumma vetovoima ja tietenkin se, miten Pyry voi olla kaikkialla yhtä aikaa. Mitä yllätyksiä Pyryllä vielä onkaan tassuissaan!

Empun eläinhotelli on helppolukuinen, hauska ja jännittävä kirjasarja, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä seikkailuja vauhdittaa selkeä mutta rikas kieli sekä iloinen nelivärikuvitus.

Tittamari Marttinen on kirjoittanut lapsille jo liki parinkymmenen vuoden ajan. Palkittu kirjailija asuu nykyään Rovaniemellä ja toimii aktiivisesti ja monipuolisesti lastenkulttuurin saralla.

Valpuri Kerttula on opiskellut kuvittajaksi Edinburghin yliopistossa, ja hänen kuvituksiaan on sekä suomalaisissa että kansainvälisissä julkaisuissa. Nykyään hän asuu Lahdessa.


Katso myös näitä tuotteta