Kaiken kadottajan arvoitus

Niemelä, Reetta; Kirkkopelto, Katri
Nimeke: Kaiken kadottajan arvoitus
Tekijät: Niemelä, Reetta (Kirjoittaja)
Kirkkopelto, Katri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522889799
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,60 € (14,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Pikkiriin pulmatoimisto
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: Ekaluokkalaisen versio
Sivumäärä: 48
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Sadut ja tarinat
Kirjastoluokka: L84 KERTOMAKIRJALLISUUS
Ikäsuositus: 5
Harva tietää, että Vilskeen kaupungin järjestyksenvalvojalla Nysä Nörtillä on mielikuvitusystävä nimeltä Pikkirii. Se johtuu varmaankin siitä, että Pikkirii on hyvin pieni ja hiljainen otus. Sen lempipuuhaa on nukkua Nysä Nörtin isoäidiltä perityssä kahvipannussa patalappu peittonaan.

Mutta Vilskeessä on alkanut tapahtua kummia. Sukkia, myssyjä ja jopa kenkiä häviää aivan itsestään. Kaupunkilaisia on alkanut suorastaan pelottaa. Järjestyksenvalvoja Nysä Nörtti raapii neuvottomana päätään, mutta Pikkirii päättää toimia. Pikkiriin pulmatoimisto on pian valmis pelastamaan kaupunkilaiset näkymättömältä kaiken kadottajalta!

Pikkiriin pulmatoimisto on helppolukuinen ja sopivasti jännittävä sarja juuri lukemaan oppineille. Sarja perustuu Reetta Niemelän ja Katri Kirkkopellon Vilske-aapiseen luomaan kiehtovaan ja hassunhauskaan satumaailmaan.

Reetta Niemelä on palkittu runoilija ja lastenkirjailija. Niemelä toimii aktiivisesti lastenkulttuurin saralla, ja on mm. toteuttanut sanataidepajoja ja esiintynyt päiväkodeissa ja kouluissa ympäri Suomen. Niemelän ehtymättömästä mielikuvituksesta ovat saaneet alkunsa myös rakastetut Vilske-aapisen tarinat.


Katso myös näitä tuotteta