Ammatit

Bryan, Lara; Robbins, Wesley
Nimeke: Ammatit
Alkuteos: Look inside Jobs
Tekijät: Bryan, Lara (Kirjoittaja)
Robbins, Wesley (Kuvittaja)
Rauta, Tuuli-Maaria (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523542624
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 15,90 € (14,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Look inside Jobs
Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Tietoläppä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 14
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: L85 SADUT. KUVAKIRJAT. SARJAKUVAT
Ikäsuositus: 4
Mitä ihmettä aikuiset tekevät päivät pitkät? Erilaisissa töissä häärää monenlaisia ammattilaisia: on ravitsemusasiantuntija, kuvittaja, innovaattori, tutkija, verkkosivujen suunnittelija, ilmastotutkija ja sairaanhoitaja. Tai elokuvaohjaaja, koodari, myyjä, fyysikko, teknikko, rakennusinsinööri, toimittaja, pukusuunnittelija, fysioterapeutti, raaka-aineen kerääjä, asiakasagentti, hammaslääkäri ja sähköasentaja...

Näyttävän kirjan luukkujen taakse kätkeytyy kiinnostavaa tietoa eri ammateista. Yksityiskohtainen kuvitus, hauskat puhekuplat ja selkeät tekstit marssittavat esiin yli 100 ammattia. Kiirettä pitää, kun eri alojen ammattilaiset huhkivat töissään - sisällä ja ulkona, yhdessä ja yksin, ylhäällä ja alhaalla, jopa maan alla!

Kirja kertoo havainnollisesti, mitä eri polkuja voi päästä erilaisiin ammatteihin. Se motivoi haaveilemaan omasta unelmatyöstä. Jokaiselle löytyy ikioma ammatti!


Lara Bryan on englantilainen lastenkirjailija ja kustannustoimittaja. Hän opiskeli Oxfordin yliopistossa ja muun muassa toimi opettajana ja verkkosuunnittelijana ennen siirtymistään Usborne-kustantamon palvelukseen.

Wesley Robbins on Lontoossa asuva kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen valikoimaansa kuuluu niin lasten- ja aikuisten kirjojen kuin paperi- ja lahjatavaroiden kuvitusta ja suunnittelua.


Katso myös näitä tuotteta