Salasana: rakkaus

Nuotio, Eppu; Snellman, Maami; Pellicioni, Sanna
Nimeke: Salasana: rakkaus
Tekijät: Nuotio, Eppu (Kirjoittaja)
Snellman, Maami (Kirjoittaja)
Pellicioni, Sanna (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523540552
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € 19,55 € (17,77 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 70
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Kirjastoluokka: N84 KERTOMAKIRJALLISUUS
Ikäsuositus: 11
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, rakastuminen, ihastus, seurustelu, tunne-elämä, tunteet, nuoret
Tiedätkö sen tunteen, että leijut maanpinnan yläpuolella onnen heliumin kannattelemana ja tajuat, että kaikki on ihan hullun hyvin. Sä vaan kuplit ja susta tuntuu, että kaikki on mahdollista, tiedät sä sen?

Salasana: Rakkaus on pieniä rakkauskertomuksia nuorille. Niille jotka kaipaavat rakkautta, niille, jotka eivät usko rakkauteen, niille jotka uskaltavat rakastaa vain kaukaa, niille, jotka ovat rakastuneet väärään ihmiseen, niille joiden sydän on ensimmäistä kertaa murskana, niille joiden elämään ensirakkaus tuli ryminällä, niille jotka leijuvat juuri nyt rakkauden pumpulipilvessä, niille, jotka eivät usko rakkauteen ja niille, jotka ovat saaneet maistaa mustasukkaisuuden myrkkyä. Niille, jotka luulevat, ettei heitä voi kukaan rakastaa.

Kirpaisevan ihanat ja elämänmakuiset novellit, tekstiviestit, chättitekstit, kirjeet, runot ja päiväkirjamerkinnät ravisuttavat ja kihelmöivät. Taitavan tekijäryhmän tekstit osuvat suoraan nuoren iholle ja sydämen syövereihin kirjassa, josta jokainen löytää sanan, lauseen, sivun juuri itselleen. Rakkaus kantaa, yllättää, loppuu, alkaa, kestää.


Katso myös näitä tuotteta