Minotauroksen labyrintti

Knapman, Timothy; Pinchelli, Matteo
Nimeke: Minotauroksen labyrintti
Tekijät: Knapman, Timothy (Kirjoittaja)
Pinchelli, Matteo (Kuvittaja)
Sipilä, Anna-Reetta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522887863
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,90 € 10,97 € (9,97 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Historiaseikkailu
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 48
Tuoteryhmät: Lastenkirjat
Tietokirjat
Kirjastoluokka: L50 LUONNONTIETEET
Ikäsuositus: 9
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: päättely, ongelmanratkaisu, mytologia, antiikki, historia
Oletko valmis elämäsi takaa-ajoon? Seikkailuun, jossa kohtaat kurjia varkaita, hurjia vaaroja ja kinkkisiä arvoituksia? No, siinä tapauksessa olet aivan oikean kirjan äärellä!

Historiaseikkailu on sarja, joka tutustuttaa lukijan menneen ajan ihmisten elämään. Se on kiehtova yhdistelmä historiatietoa, ongelmanratkaisua ja sähäköitä juonenkäänteitä. Kirjojen sivuja ei lueta järjestyksessä – ei edes takaperin – vaan hypellään sivulta toiselle, eteenpäin ja taaksepäin, kunnes juoni alkaa avautua. Lukija saattaa tipahtaa kärryiltä (tai siis sivulta), mutta tarina auttaa häntä aina kipuamaan takaisin.

Sarjan uusimmassa osassa syöksytään tarunhohtoiseen antiikin Kreikkaan. Lukijan tehtävänä on saada käsiinsä himottu Kultainen talja, ja sen saavuttaakseen hänen on seurattava melko omituisia ohjeita ja ratkaistava kinkkisiä arvoituksia. Tästä ei maalaisjärjellä selviä: nyt historiatieto on valttia! Minotauroksen labyrintti ei olisi nimensä veroinen, jollei seikkailu veisi lukijaa myös muinaisen temppelin sokkeloiseen kellariin: sinne, missä vaeltaa tuo myyttinen ja pelottava ihmishärkä, Minotauros.


Katso myös näitä tuotteta